Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Bangkok here we come

By on 13 februari, 2018

Tjallalallala idag åker vi till Bangkok. Barnen vann kampen om hur vi skulle ta oss till Bangkok. 3-2 Buss/Taxi haha. Egentligen skulle vi ha åkt imorgon men då det känns som bussprojekt säkert kommer ta 7 timmar från hus i Ban Phe till hotell i Sukhumvit Bangkok så passar vi på att åka redan i eftermiddag. Taxi hus till hotell hade tagit max 3,5 timme men vi har ju all tid i världen. Hoppas på allt tålamod i världen också för det lär ju behövas idag.

När jag skypade med min lillebror härom dagen så varnade han mig, kommer du inte ihåg hur det är att åka buss i Thailand. Men jag har faktiskt glömt, det enda jag kommer ihåg är att det kan vara väldigt kallt så har packat med filtar och långärmade till alla. Och så lite middag, toast och korv, dricka och ett Pringelsrör så ska det nog gå bra. Vi har även en ipad med nerladdade filmer på, så den lär väl komma väl till användning tänker jag.

Bussen går kl.16 ifrån Ban Phe direkt till Bangkok och ska ta 4 timmar, man kommer in till busstationen Ekamai.

Önska oss lycka till!!

Bild ovan från Bangkok förra året, då åker vi skytrain

TAGS
RELATED POSTS
Huset

18 februari, 2018

Bangkok

16 februari, 2018

Bangkok med barn – planering

12 februari, 2018

Bari Lamai

12 februari, 2018

Rabatten kring huset

10 februari, 2018

Pannkakskväll

10 februari, 2018

Svenska Skolan i Ban Phe

9 februari, 2018

Mello och tacomys

7 februari, 2018

Bästa tisdagen

6 februari, 2018

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!