By on 12 februari, 2018

Bari Lamai är en liten hotellpärla som ligger längst söder ut på vår strand Suan Son stranden. Riktigt mysigt hotell med bra restaurang. För 27 sek/pp så får man även utnyttja deras poolområde. När vi var där en vardag så var vi i princip helt själva. Det här känns verkligen som ett hotell som lever upp på helgen och vid ledigheter då thaiarna kommer hit.

Hörde en fågel viska att de är i behov av svensk managment för att få lite mer gäster på hotellet och bättre lönsamhet + att fler gäster hittar till denna pärla och får möjligheten att njuta här. Min dröm om att driva ett eget hotell i Thailand den kommer som en blixt från klar himmel i bland sedan ligger den i dvala något år.. Jag älskar att drömma!!

Vissa av rummen ligger precis med terass vid poolen mot havet. Många rum har även fantastisk havsutsikt!

TAGS
RELATED POSTS
Huset

18 februari, 2018

Bangkok

16 februari, 2018

Bangkok here we come

13 februari, 2018

Bangkok med barn – planering

12 februari, 2018

Rabatten kring huset

10 februari, 2018

Pannkakskväll

10 februari, 2018

Svenska Skolan i Ban Phe

9 februari, 2018

Mello och tacomys

7 februari, 2018

Bästa tisdagen

6 februari, 2018

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!