Familj Vardag Vardagsliv

Det tar på krafterna

By on 7 mars, 2018

Nu ska jag inte bli negg pegg här på bloggen för att jag nått svensk mark igen.. Jag vet att ni är många som överlevt denna mörka period hemma och jag är bara så imponerad över er. Haha! Många tror att det är värst att komma hem till kylan. Inte alls, hela familjen bara njuter av det underbara vädret. Massa snö, några minusgrader och ibland till och med sol. Vilket drömvinterväder! Ja, mycket kläder krävs innan familjen kommer ut genom dörren men det märks att barnen blir äldre och äldre och allt blir smidigare och smidigare.

Det har gått några dagar nu i vardagen och det går faktiskt riktigt bra. Barnen är underbara, jag kan nog inte säga det för många gånger. De anpassar sig så lätt efter vardagen och rutinerna kring den. Vi är inte jetlaggade fortfarande men väldigt trötta på kvällen och pigga på morgonen. Igår var hela familjen klar en halvtimme innan det var dags att åka till förskolan/skola och jobbet. När har det hänt senast? Det kommer nog inte vara mer än denna vecka heller haha.

Det underlättar iallafall mitt mammahjärta och för mig. Jag är helt klart den i familjen som har haft mest ångest över att komma hem till vardagen, ja, jag är ju den enda som har haft det. Efter lunch i måndags på jobbet så kändes allt som ”vanligt” igen. Det är helt galet att man är borta från sitt arbete i 8 veckor och sedan efter några timmar så är man back i business. Tänk på det, det är lätt att tro att sitt arbete inte ens överlever utan en, en endaste dag när man är tvungen att vabba typ men det är bara ditt egna ego som vill tro det haha.

Det kommer hända spännande saker på jobbfronten för mig framöver, mer om det framöver!

Hoppas ni alla har en skön vecka!!

Bild ovan: Är så glad över mitt lilla fat som jag köpte i 60 bath (15 sek) affären i Central Plaza Rayong. Där lägger jag mina vardagssmycken över natten!

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!