Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Flätdags och snart dags för hemresa

By on 28 februari, 2018

I dag har vi haft den obligatoriska sista dagen på Coca-Cola beach då det var dags för tjejerna att göra flätor. Vi brukar spara det till sista dagarna så de ska hålla sig bra tills vi kommer hem. Flätorna förstörs ganska så lätt av cyklop och havsbad. Tjejerna blev såå nöjda över sina flätor. Vilgot var avundsjuk och fick en liten tofs han med. Man märker att tjejerna växer mellan gångerna man gör flätor. Nu har de blivit så stora så de kan sitta still själva i nästan 2 timmar. Lillfia fick faktiskt titta på ipaden idag när hon gjorde sina flätor.

Blev en god papayasallad och räkwonton till lunch för mig, mums!

I morgon är det dags för hemresa. Vi tar med oss åtta underbara veckor hem i bagaget och i hjärtat. Ska erkänna att det känns sådär att komma hem… Jag vet att det inte är synd om oss men kontrasterna är så stora ifrån att få vara tillsammans så mycket till att vardagen sätter igång med allt vad det innebär! Ångest deluxe!

 

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!