Malaga/Marbella Spanien

Lekparkshäng och god mat

By on 24 april, 2017

I onsdags besökte vi en lekpark i området där vi bor, typ 5 minuter med bil. Otippat va? Känns som vi sett varenda lekpark här i närheten nu haha. Men riktigt bra kombo, glada och nöjda barn och sedan kan vi göra något som vi vuxna vill. Typ besöka någon trevlig plats eller strosa i Mercadona (stor mataffär), det är så roligt att gå i mataffärer när man är utomlands. Oftast finns det så mycket mer färskvaror och frukt, me like. Godaste maten vi (vi och vi, har ju förmånen att ha en underbar man som tycker om att laga mat 🙂 ) lagat och ätit under där här resan är:

Vitlöksstekta jätteräkor, favvo hos mig! Kostar ca 80 kr/kg för riktigt stora räkor. Går att köpa dem färska eller kokta.

Nachos med köttfärs i salladsblad med goda tillbehör

Pasta med tomatsås

Köttspett med sallad

Ceasarsallad

Barnen då, ja, de smakar det mesta men inte alltid det går hem. Tacka vet jag korven, den älskade hatade korv som går att få tag på överallt i världen. Ja, det kan ta några köp för att hitta en de tycker om men sen så 🙂 Vem har dött över att äta för mycket korv känner jag, det är ju semester haha 🙂 Ja och så slinker de ju även ner lite pasta, pizza, pommes och andra nyttigheter… Vi äter iallafall en hel del frukt jag och barnen, favorit denna resa, piel de sapo melonen och färska jordgubbar!

Bild ovan på hamnen i Puerto Banus

Ni förstår om ni tittar på himlen varför vi far runt sådant, inget sol och bad på schemat precis

Glass är aldrig fel, världens längsta twister

 

Piren i hamnen i Puerto Banus

Puerto Banus är mer för lyxlirarna, vi passar inte riktigt in här känner jag.. Måste vara så jobbigt att vara så välklädd och supersminkad… Flipp flopp osminkad i Thailand är mer min grej 🙂 Mer om det en annan dag!

TAGS
RELATED POSTS
  • Låter som en härlig resa. Ps. jag håller mig också borta från lyxlirarna. Var i Monaco nyligen, passade inte mig alls.

    • Haha, håller helt med dig. Spännande med Monaco, där har jag aldrig varit 🙂

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!