By on 24 december, 2017

Julafton, så himla mysigt! Vi har verkligen njutit av december och förberedelserna inför jul. Vi har gått lite väl all in som min bror sa, 5 granar, är ni helt galna? Det doftar så gott inne och mysigt med granar i nästan varje rum. De börjar dock barra lite och det är inte lika mysigt kan jag säga.

Vi firar jul nu i dagarna två och jag verkligen ser fram emot mysiga dagar tillsammans att bara umgås med nära och kära.

Jag kunde inte låta bli att gå in och blicka tillbaka på julafton förra året. Vi hade en sådan fantastisk dag tillsammans med vänner ombord på M/S Sunflower. Bilderna talar verkligen för sig själva.

Jag behöver väl knappast berätta att vi längtar som galningar till vi ska åka, nedräkning har inte riktigt börjat men om 11 dagar då säger vi Bye bye Sweden.

Hoppas ni alla njuter av en mysig julhelg, ta det lugnt och ta hand om varandra. Många julkramar ifrån mig!

 

Hela ligan ombord på M/S Sunflower julafton 2016 i Ban Phe – Thailand

Lillfia är lika hungrig som sin mamma, typ jämt. Här med lite 7-eleven medhavd korv

Kompismys

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!