By on 3 mars, 2018

I går vid klockan 16 kom vi hem till vårt älskade hus! Jag har ju känt sådär över att åka hem som ni säkert förstått. Resan hem gick bra, 26 timmar dörr till dörr. Barnen är helt underbara att resa med, jag har aldrig sovit så mycket på en flygresa på flera år. Jippi!

När vi öppnade dörren och kom hem så kom en så underbar känsla. Vårt hus, familj och vänner, här har vi ju det allt bra. Min pappa hämtade oss på Arlanda, vilken lyx. Han har även varit husvakt så att komma hem till en skottad uppfart och till ett varmt hus gjorde att jag blev varm i hjärtat direkt. Vi fick även besök av familjen på eftermiddagen, mysigt. Nästan hela familjen somnade kl.20, skönt. Jag var riktigt sliten, har börjat bli så åksjuk på sista tiden och det var lite turbulent på första flyget före landningen och det satt kvar i kroppen hela dagen. I kombination med lite sömn och dålig mat en hel dag så kände jag mig nästan sjuk.. Idag kändes det lite bättre så det var bara att hugga in på den underbara tvätthögen!

 

Godis hängande i en välkomna hem påse på dörren, vilka vänner vi har!

Taco till middag, alla åt och gick och la sig! Lyxigast var ändå att dricka iskallt vatten direkt från kranen!

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!