Familjeresor Malta Restips för barnfamiljer

Malta – nu är vi här!

By on 3 november, 2017

Flighten till Malta gick superbra 🙂 Planet gick inte förrän kl.18.15 från Nyköping och från oss tar det typ 1,5 timme att köra. Så i onsdagskväll var vi i princip färdigpackade så vi kunde jobba/dagis/fritids till lunch på torsdagen. Perfekt planering tyckte jag 🙂 Det gjorde också att när vi bokade så passade vi på att stanna 9 nätter, flyget var billigare ut på torsdagen och så blev det 6 semesterdagar på 9 nätter, det är helt ok! Man vill ju maxa så mycket det går!

Planet var nästan en timme försenat från Skavsta men med världens medvind så landade vi bara en kvart efter ordinarie ankomst tid. Att flyga med Ryanair är verkligen ingen höjdare, kabinpersonalen var runt 20 år och man är ju ruskigt glad över att det inte händer något ombord för hur skulle de hantera det. Men ibland får smidighet (nära till flygplats) och pris vinna, man får och vet man betalar för. Ryanair är förmånliga när det gäller bagage och barnfamiljer. Alla får ha med sig 10 kg handbagage var + barn/babyutrustning så vi checkade även in 3 bilbarnstolar (barnen får sitta på kudde alla 3 nu på semestern, inte helt 100 bra jag vet, men bättre än ingen alls) och en resevagn. Vi behövde även betala för ett incheckat bagage på 20 kg, men för barn är det halva kostnaden med incheckat bagage så inte farligt dyrt.

Nu är vi iallafall framme och har börjat njuta av semestern!

Barnpoolen var en höjdare tyckte Vilgot som kastade alla badflytsaker som man fick låna i poolen

Kvällen avslutades med minidisco till alla de smås förtjusning

TAGS

23 oktober, 2017

4 november, 2017

RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!