By on 7 februari, 2018

I söndags hade vi Taco- och Mellomys hemma. Det var första gången jag tittade på tv sedan vi kom hit, kom jag på då. Riktigt gott med taco till min man sa att taccbröden kostat 250 bath!!! 60 sek för 10 mjuka tacobröd och diska fick vi göra själva. Haha! Det var mysigt med hemmamiddag iallafall. Vi hade tänkt att vi skulle laga lite mat hemma ibland för att variera lite och dra ner på matkontot men nja, det har gått sådär 🙂 Det här var andra riktiga middagen som vi åt hemma. Sedan har vi faktiskt gjort någon lunch hemma, stekt pannkakor och omelett typ. När vi är slappa och inte orkar åka iväg till någon restaurang och köpa mat så beställer vi från restaurangen på Tdv 3 så kör de hem maten till oss, det är lyxigt och smidigt.

 

Tog lite bilder inför min tripp till Bangkok i shoppingsyfte 🙂 Lovar att göra ett husinlägg snart med mer bilder så ni får se på riktigt hur vi bor, vet att ni är många som är nyfikna 😉 Idag letade vi nya dynor till terassen, blev jätteglad när vi hittade en affär, plåtskjulet eller Ö o B som den kallas här i Ban Phe där det fanns dynor. Tror ni det fanns lika till alla stolar? Nej, typ 3 av varje och sedan tyckte de man skulle mixa men det kändes lite rörigt så vi får leva med dessa dynor ett tag till 🙂

I lördags när jag och Sigrid var i Bangkok så var resten av familjen på Aqvariet i Ban Phe – check på den för hela familjen detta år 🙂

Heldag shopping i Bangkok, mer om vår dag och shoppingtips i Bangkok kommer framöver 🙂

Mellis stopp på Mbk i Bangkok. Inte ofta typ aldrig jag äter sådana här sliskiga saker, men ibland krävs energi för trötta fötter. I taxin hem sa Sigrid till mig, Mamma, vad godis du har ätit idag 🙂 Haha, då skulle hon varit med förr i tiden då jag verkligen åt godis haha 🙂

Jag och Sigrid hade en minibuss för oss själva med stolar med liggläge. Jag hade även tagit med kuddar och handdukar som täcke, lyxigt. Sigrid hade även fått ipaden laddade med nya filmer så jag kunde sova gott 😉

Lillfia ute på träningsrunda

Tills hon dök på massa fina blommor som ramlat ner från trädet som var intressantare än träningen 🙂

Tacomys hemma 🙂

TAGS
RELATED POSTS
Huset

18 februari, 2018

Bangkok

16 februari, 2018

Bangkok here we come

13 februari, 2018

Bangkok med barn – planering

12 februari, 2018

Bari Lamai

12 februari, 2018

Rabatten kring huset

10 februari, 2018

Pannkakskväll

10 februari, 2018

Svenska Skolan i Ban Phe

9 februari, 2018

Bästa tisdagen

6 februari, 2018

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!