By on 10 februari, 2018

Barnen verkligen älskar att äta köpta pannkakor med choklad ifrån en gatuvagn. Förra året när vi bodde i Mae Phim så lärde vi oss tiderna och platserna på den enda pannkakskillen som fanns i byn 🙂 Här i Ban Phe har vi inte riktigt koll ännu. Så om någon har koll tipsa gärna oss!!

I Ban Phe har vi hittat en pannkakskille som har stått vid nya 7-Eleven på Suan Son runt kl.19. Den pannkakskillen hade endast kondenserad mjölk typ, inte choklad. På marknaden som är några kvällar i veckan som ligger på höger sida innan man kommer fram till Wangborn om man kommer från Tdv-områderna och åker söderut på huvudvägen, obs ej strandvägen. Om man kommer strandvägen så svänger man vänster i den skarpa högerkurvan innan man kommer fram till Wangborn. Sedan ligger marknaden direkt på vänster sida. För er som inte har koll på Wangborn så är det en bra resturang som ligger ca 5 min moppetur här ifrån.

Häromkvällen hittade vi en pannkakstjej på marknaden som sålde dessa pannkakor, tror ni vi hade nöjda barn? Ja! Och nöjda föräldrar, att bara få sitta där på moppen och insvepa Thailands lokalliv en ljummen kväll är helt underbart! Pannkakstjejen hade som en cykelvagn som hon drog runt sitt pannkaks stånd på så hon kan inte röra sig så långt tänker jag 🙂

Yammie tyckte barnen 🙂

Vilgot gick en sväng på marknaden med mig och köpte lite grönsaker till frukostomeletten och lite frukt. Sällan han står så där beskedligt kan jag säga 😉

TAGS
RELATED POSTS
Huset

18 februari, 2018

Bangkok

16 februari, 2018

Bangkok here we come

13 februari, 2018

Bangkok med barn – planering

12 februari, 2018

Bari Lamai

12 februari, 2018

Rabatten kring huset

10 februari, 2018

Svenska Skolan i Ban Phe

9 februari, 2018

Mello och tacomys

7 februari, 2018

Bästa tisdagen

6 februari, 2018

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!