Välkommen!

Mitt mål med Time2travel är att inspirera till resor och utflykter, ofta ur en familjs perspektiv!

Time2travel kom till då jag efter ha arbetat i resebranschen i 11 år fick för mig att byta bransch. Min passion och kunskap och erfarenhet av resor försöker jag nu istället delge er i bloggen, hoppas ni tycker om det!

På time2travel.se kan ni följa med mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotell, restips, vardagsliv, mycket annat och massa bus.
Varje år i vår familj summeras som ett fantastiskt resår. Våra drömmar och vår kreativitet gör att vi på något magiskt sätt alltid summerar året som det bästa resåret 🙂

2017 firades in vid havet i Thailand med vänner och familjer, bättre start på året kan man väl inte få? 😉

2017 har sedan bjudit på Spanien – Marbella vid påsk, Thailand – Ban Phe i juli och Malta i november. Det blir en jul hemma i år för att sedan blicka mot 4 januari då vi checkar in mot: Thailand

Följ mig gärna på Instagram: time2travel.se

Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!

 

 


Time2travel.se

  • Lindha arbetar som Teamleader på Sälj på Storbildsfabriken.se. Driver time2travel.se
  • Martin driver egna företag/delägare
  • Sigrid 6 år, världens socialaste och gladaste unge, simma är det roligaste som finns. Hon älskar att cykla och leka med kompisar. Börjat förskoleklass till hösten, liten börjar bli stor.
  • Saga 5 år, vår lilla tuffing i familjen, en glad prick som vet vad hon vill, mer under vattnet än över vattnet då vi är iväg och reser. Bäst på thai i familjen.
  • Vilgot 2,5 år, lillebror som älskar att vara med sina syrror, det händer alltid något då, han är grym på att dansa. Nu pratar han lika mycket som sina syskon, inte det lättaste att få en syl i vädret i vår familj.

Familjen (- mannen bakom kameran) Spanien- Marbella/Puerto Banus april – 2017

Familjen i Thailand oktober 2016 – januari 2017

Familjen på Gran Canaria – Spanien, juli 2016

IMG_2196

Familjen i Sharjah – Förenade Arabemiraten, april 2016

IMG_8186

Familjen i Ban Phe – Thailand i november 2015

IMG_3174

Familjen på Kos i juli 2015

IMG_2269

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!