By on 3 mars, 2018

Torsdagen bjöd på sol och bad på Be Happy beach hak. Barnen var överlyckliga som fick avsluta resan med att åka bananbåt en sista gång. När vi packade ihop huset på eftermiddagen så var de andra på massage. På kvällen blev det middag på Wangborn innan det var dags att bege sig till flygplatsen. Klockan 20 blev vi upphämtade av taxin. Tack Thailand för denna gång! Vi bär med oss massa fina minnen hem och vet att vi ses igen. Vi får se när det blir!

Det är alltid sorgligt när en resa är slut men denna gång är nog den värsta helt mentalt för mig. Jag ser inte fram emot vardag, väcka barnen på morgonen, tider att passa och allt därtill. Framförallt blir kontrasterna så stora när man under en så lång tid umgåtts så mycket tillsammans som familj och kommer hem och det känns som man inte får träffa barnen alls… Vi hoppas det går bra! Heja oss och vardagen!!

 

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!