Close

7 januari, 2018

Söndag- vi är framme!

Vi är framme och allt har gått super. Vi kom fram till Ban Phe och huset i fredags eftermiddag. Sedan har det varit fullt fart, det tar ju några dagar in man kommer i fas, framförallt med tidsomställningen. Sen fylla kylen med frukost, fixa vatten och liksom landa 🙂 Resan var lång tog ca 28 timmar från dörr till dörr, det gick väldigt bra och det flöt verkligen på. Den är som bortglömd redan nu 🙂

I går var vi på Coca-Cola beach, jag verkligen älskar det stället. Det känns som att komma hem. Barnen känner sig hemma där också och det underlättar ju för oss vuxna med.

Idag var vi på ett nytt beach hak som jag tror heter Three Trees Beach, det ligger iallafall direkt efter Oriental Beach så om man kommer från TDV (Thailand Dream Village områdena) så åker man söderut. Det tar ca 10 minuter med moppe. Ligger alltså på Chakapong före Novotel och Kims. Det är samma ägare som på Rampan som ligger precis vid Thaihem.

Vi tyckte strandhaket var riktigt trevligt, bra mat, service, dusch, toaletter och massage. Allt man kan önska sig. Enda nackdelen är att det inte är så mycket skugga. Det finns parasoll men ingen trädskugga om ni förstår vad jag menar. Heller inget för barnen, typ leksaker, gunghästar mm som Kims och Coca-Cola har.

Min mamma och syster hänger med oss här nu i 2 veckor, det är jättemysigt. Och riktigt roligt att visa dem denna delen av Thailand som vi tycker om så mycket! I går sa mamma att hon skulle kunna stanna en månad, det får väl vara ett gott betyg efter ett dygn 🙂

Det var väldigt höga vågor idag, hur kul som helst! Men det gäller att ha koll på alla i sällskapet för att visa vågor var riktigt starka.

Bjuder på lite bilder från dagen:

Min mamma som njuter av vågornas brus

Saga tycker om att leka i sanden

Syster Ida och Sigrid hoppade i vågorna i massor

Lite spel och vattenmelonshake i väntan på lunchen

En liten tröttis som fick sova i skuggan

Alltså underbart är enda ordet!

Och så lite poolhäng och fruktpaus när vi kom hem