Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Strandhäng på Cheers

By on 27 februari, 2018

Idag blev det strandhäng på Cheers på Suan Son. Vi har aldrig varit just på det beachhaket tidigare men efter att blivit rekommenderade av våra grannar var det idag dags att prova. Vi trivdes riktigt bra med miljön och maten!

Det var höga vågor som uppskattades av barnen. Havet är så varmt och skönt så man kan verkligen bada hur länge som helst. Man måste bara ha repsekt för solen och framförallt ansiktet då man inte känner att solen tar till havs. Efter lunch och lite mer bad så åkte vi hem för lite ac-chill inne innan det var dags att hoppa i poolen.

Kl.16 så ska jag på denna resas sista massage, det ska bli sååå skönt. Mina tjejer har bytt bort massagen mot att få åka bananbåt i stället, bra val tycker jag 🙂

 

Mycket spel i väntan på maten. Alla fem barnen brukar för det mesta vara med på Lotto. När det spelas Yatzy och Uno så får minstingen i ligan inte vara med

Den här lilla busen gjorde att vissa älskade att hänga på Cheers och vissa var livrädda

Bra meny som passade alla, alltifrån thaimat till burgare och pasta

TAGS
RELATED POSTS
Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!