Close

8 april, 2018

Utflyktsdags – Ullared

I går var det dags för Ullared! Jag tycker det är riktigt kul att åka till Ullared några gånger per år. Så smidigt att kunna handla så mycket grejor på samma ställe. Sedan är det ju minst lika mysigt att åka bil, man hinner verkligen prata med varandra. Hur ofta hinner man som småbarnsförälder sitta och prata med andra vuxna i typ 6 timmar (bilresa fram och tillbaka)? = aldrig. Det är lyxigt bara det! I går berättade min lillasyster om hela hennes månad på Bali också så då blev jag ju såklart ännu mer sugen på att åka dit haha!

När jag stod och sminkade mig kl. 4.30 igår morse så kom jag att tänka på att besöka Ullared bidrar till mer pengar på resekontot. Ja, det låter kanske konstigt men det är faktiskt sant. Jag handlar massa bra att ha grejor i Ullared. Som typ pyssel till barnen, strumpor, trosor, vantar och annat som slits friskt på hemma, uteleksaker som gatukritor, tvistband, hopprep, hinkar, spadar mm. till riktigt bra priser. Köpte även leksaker till alla kalas som barnen går på till kompisar, hur smidigt som helst at ha hemma och barnen får välja vad de vill ge bort. I går handlade jag även födelsedagspresenter till Vilgot som fyller år i maj, även kalasgrejor som servetter, ballonger, tårtljus mm som behövs när det är kalas.

 

Gardinavdelningen var nog den avdelningen jag hängde mest på. Veligast veliga jag kunde inte bestämma vilka gardiner jag skulle köpa till vårt sovrum i Thailand. Har letat som tusan både hemma och i Thailand efter gardiner som är 2,75 cm långa och i min smak. Och jag fann dem i Ullared, så nöjd. De kommer att ta en del plats i resväskan nästa gång men det är det värt!

Instämmer helt!

Massa fina kabinväskor till barn men det behöver vi tyvärr inte… så de fick stanna kvar i hyllan.

Köpte massa fina servetter så nu vill vi ha vår, värme och massa vänner som kommer på grill på balkongen. Min älsklingsplats i vårt hus, eftermiddags och kvällssol, så härligt.

Pysslade även i hop ett nattduksbord, hatar att ha grejor på golvet och inköp av nattduksbord har verkligen dragit ut på tiden. Så det blev att köpa 2 krukor + natursnöre. En kruka för småsaker, en kruka för min favvoväxt som jag tog hem 15 st av från vår terass i Thailand. Känns som de växterna är lika tacksamma som mina andra växter i huset, hjärtan på tråd och orkidéer, de klarar sig länge utan vidare mycket vatten. Jag har även hängt upp lite snäckor på väggen så nu känns sovrummet hemma helt klart. Ska jag avslöja er att av mina bästa köp? Dock ej från Ullared, vår säng som vi köpte för några år sedan på Mio och är 210 cm bred, det är verkligen hotellkänsla över det, underbart! Ps. man får plats många i den också om det krävs 😉