By on 6 februari, 2018

Idag har vi hyrt bil, det är ju lyx här i Thailand. Man vänjer sig snabbt vid att åka moppe men vad fort det går att ta sig fram när man har bil 🙂

Bjuder på bildmedley från dagen:

Försök till shopping i Rayong! Att det ska vara så himla svårt att hitta grejor man letar efter. Största letandet var efter gardiner, nya gardinstänger, tv-bänk, dynor till utemöblerna och tavlor. Det gick sådär, blev nya gardiner till barnens rum. Nja, de var inte de snyggaste. Hittade däremot lampor till terassen, det blev riktigt bra!

Eftermiddagshäng på Coca-Cola beach, I like! Jag och tjejerna låg och guppade i vågorna hur länge som helst 🙂 Livet på en pinne!!

Sedan blev det middag på Tequila Sunrise i Mae Phim. Kärt återseende, vi åt där en del förra året men det var första gången för i år. Så härligt med stranden och kvällssolen som värmer

Alltså stranden, värmen, tiden tillsammans som familj att leka lekar i väntan på middagen 🙂

Tequila Sunrise i Mae Phim, en tysk man som äger restaurangen så en hel del bratwurst och liknande rätter på menyn. Finns även thaimat och barnmeny.

Dagen till ära kycklingburgare och pommes. Ibland är det gott att äta något annat än kyckling o ris 🙂

Mannens favoriträtt: schnitzel, kryddsmör och pommes

TAGS
RELATED POSTS
Huset

18 februari, 2018

Bangkok

16 februari, 2018

Bangkok here we come

13 februari, 2018

Bangkok med barn – planering

12 februari, 2018

Bari Lamai

12 februari, 2018

Rabatten kring huset

10 februari, 2018

Pannkakskväll

10 februari, 2018

Svenska Skolan i Ban Phe

9 februari, 2018

Mello och tacomys

7 februari, 2018

Lindha Älenmark - Resebloggare
Linköping

Välkommen till min reseblogg! Här kan ni följa mig och min resgalna familj. Det blir mycket Thailand, Spanien, Grekland, Dubai, övriga världen, Sverigeutflykter (även om vi är sämst på det), hotellrecensioner, restips, resa med barn, vardagsliv, mycket annat och massa bus. Varje år summeras hos oss som ett fantastiskt resår! Nu blickar vi fram emot 2018! Följ mig gärna på Instagram. Jag blir jätteglad för kommentarer och mail så tveka inte att höra av er om ni vill mig något!