Familjeresor Restips Restips för barnfamiljer

Resmålstips på sportlovsresa 2019

den
13 juni, 2018

Nu börjar det bli dags att boka sportlovsresa 2019. Jag vet att det kan kännas tidigt. För att komma åt trevliga hotell och så bra priser som möjligt när det är lovveckor i Sverige gäller det att vara ute i god tid. Barnpriserna höjs allt eftersom fler bokar och hotellen med förmånliga barn- och ungdomspriser blir snabbt uppbokade när det är lov.

Närmaste veckan kommer 4 olika delar på Resmålstips på Sportlovsresa 2019. Ni hänger väl med?

Först ut kör vi en nygammal Kanarieö, Gran Canaria. Svenskarnas Spanienfavorit i Atlanten. Kanarieöarnas mest solsäkra ö, personligen min favorit bland Kanarieöarna!

Resmålstips på sportlovsresa 2019

Gran Canaria – Puerto Mogan

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com