Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Bangkok here we come

den
13 februari, 2018

Tjallalallala idag åker vi till Bangkok. Barnen vann kampen om hur vi skulle ta oss till Bangkok. 3-2 Buss/Taxi haha. Egentligen skulle vi ha åkt imorgon men då det känns som bussprojekt säkert kommer ta 7 timmar från hus i Ban Phe till hotell i Sukhumvit Bangkok så passar vi på att åka redan i eftermiddag. Taxi hus till hotell hade tagit max 3,5 timme men vi har ju all tid i världen. Hoppas på allt tålamod i världen också för det lär ju behövas idag.

När jag skypade med min lillebror härom dagen så varnade han mig, kommer du inte ihåg hur det är att åka buss i Thailand. Men jag har faktiskt glömt, det enda jag kommer ihåg är att det kan vara väldigt kallt så har packat med filtar och långärmade till alla. Och så lite middag, toast och korv, dricka och ett Pringelsrör så ska det nog gå bra. Vi har även en ipad med nerladdade filmer på, så den lär väl komma väl till användning tänker jag.

Bussen går kl.16 ifrån Ban Phe direkt till Bangkok och ska ta 4 timmar, man kommer in till busstationen Ekamai.

Önska oss lycka till!!

Bild ovan från Bangkok förra året, då åker vi skytrain

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com