den
12 februari, 2018

Bari Lamai är en liten hotellpärla som ligger längst söder ut på vår strand Suan Son stranden. Riktigt mysigt hotell med bra restaurang. För 27 sek/pp så får man även utnyttja deras poolområde. När vi var där en vardag så var vi i princip helt själva. Det här känns verkligen som ett hotell som lever upp på helgen och vid ledigheter då thaiarna kommer hit.

Hörde en fågel viska att de är i behov av svensk managment för att få lite mer gäster på hotellet och bättre lönsamhet + att fler gäster hittar till denna pärla och får möjligheten att njuta här. Min dröm om att driva ett eget hotell i Thailand den kommer som en blixt från klar himmel i bland sedan ligger den i dvala något år.. Jag älskar att drömma!!

Vissa av rummen ligger precis med terass vid poolen mot havet. Många rum har även fantastisk havsutsikt!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com