Familjeresor Linköping Sverige Vardagslyx

Bra restaurang i Linköping

den
7 oktober, 2018

Cok Najs är en riktigt bra och trevlig restaurang i Linköping som jag verkligen kan rekommendera. Döner kebab som serveras riktigt schysst, i en härlig miljö där man känner sig som hemma och blir tilltalad som en kompis. En restaurang som nästan känns som man sitter hemma i någons vardagsrum, inte bra som i lyxig.

Förra veckan var första gången jag besökte Cok Najs som ligger centralt i Linköping. Jag gillade verkligen atmosfären och maten.

Mitt tips är att välja den rätt som heter dela på menyn (krävs att man är 2) då får man välja mellan kebab/ vegetariskt, såser och andra tillbehör. Väl tilltaget och riktigt gott. Till höger på bilden är en döner kebab om man ”bara” beställer en kebab, denna ingick inte i denna dela meny

I menyn kan man läsa om bakgrunden till de olika kebab smakerna. Har du besökt Cok Najs? Såklart jättenyfiken på vad du tyckte?

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com