Ban Phe/Mae Phim Thailand

En mindre lyckad dag

den
12 januari, 2018

Dagen i dag blev en mindre lyckad dag. Efter nattens matförgiftningsbestyr så var hela familjen sliten, jag vaknade kl.10 och då var bara Sigrid vaken. Helt galet. Mamma och Ida trampade runt och ville åka till stranden. De ringde till Kims beach och blev snabbt upphämtade, skönt för dem. Vi andra chillade mest, tvättade och försökte komma i ordning.

Som tur var fick vi till att städtjejerna på resorten kunde göra en riktigt ordentlig städning. Städning och byte av sänglakan. Vi hängde vid poolen lite. I trädgården i dag var det 4 trädgårdsmästare som klippte gräs och trimmade så det var allt annat är fridfullt men fint blev det.

I kväll skulle vi haft vänner på fördrink hemma hos oss och sedan skulle vi äta middag tillsammans men de planerna fick tyvärr ställas in pga orkeslöshet. Det blev en middag på terassen med mat levererad från restaurangen på Tdv 3, lyx även om jag knappt kunde äta något.

Hoppas på en skön natt så vi alla är redo för stranden i morgon! Då ska vi testa det nya beach haket One Beach som vi hört så gott om! Imorgon firas även barnens dag i Thailand, då är det mycket fria aktiviteter för barnen som även ska hinnas med 🙂

Nattinatti!

 

Fem städerskor röjde igenom huset, jag funderar starkt på att skaffa städhjälp hemma 🙂

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com