Ett år äldre

0
nor

I söndags fyllde jag år, 35 år! Jag tror fortfarande att jag är 25 år eller kanske inte. Däremot så börjar jag vänja mig vid att bli äldre och tycker att det är rätt så nice 🙂 Man hittar sin plats i livet liksom, en riktigt skön känsla!

En kollega sa till mig härom dagen, tänk vad du har hunnit med och du är bara 35 år. Ja, ibland är det bra att få perspektiv av andra 🙂 Många pusselbitar i mitt liv just nu ligger verkligen på plats. Vill inte verka ”vara något” på något sätt men man, barn, jobb, hus mm fyller mitt liv med så mycket energi 🙂 Stora pusselbitar som verkligen är på plats.

Det har också varit en tuff väg att vandra..förra året var det värsta ever i hela mitt liv. Det var mycket som hände och jag kraschade nästan helt. Det som jag lärde mig allra mest var att lyssna på mitt inre och inte på vad alla andra tycker man ska göra eller förvänta sig. Detta måste jag påminna mig om dagligen, då kraven på mig själv många gånger inte är realistiska. Good enough är många gånger tillräckligt, glöm inte det!! Du är den viktigaste människan i ditt liv!

Så vad hände då denna 35-års dag, typ ingenting. Hade kalas på lördagen då många i min familj var samlade på kräftskiva tillsammans, 2 flugor i en smäll så att säga 🙂 Mannen min är på jobb i Usa så hoppas på en riktigt mysig försenad födelsedagsmiddag i helgen. Födelsedagens middag bestod nämligen av att laga mat till barnen som de gillar och micra matlåda till mig själv haha. Går på kost och träningsschema nu så blev inga extra kcal där iallafall.

Hallå nu kände jag att det nästan vart lite deppigt, så nu vill jag även summera utlandsresorna på mitt 34-åriga liv. Tio härliga dagar på Malta över höstlovet. Två lovely månader i huset i Thailand. En vecka på Rhodos, kombi nytta/nöje med bara ena tjejan, lyxigt deluxe. Och så tre lugna sommarveckor i Thailand, vilket år!! 🙂

Bild ovan: Perfekt att ha kalas tillsammans med brorsdotter, då får man ha fin Unicorn tårta på kalset utan att känna sig larvig haha 🙂

Hösten är bra krispig och fin vissa dagar 🙂
Min fina Saga som hade lagt så mycket kärlek på att måla till mig, sötis! 🙂
Blev att plocka lite svamp också, det tyckte barnen var kul!

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.