Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Flätdags och snart dags för hemresa

den
28 februari, 2018

I dag har vi haft den obligatoriska sista dagen på Coca-Cola beach då det var dags för tjejerna att göra flätor. Vi brukar spara det till sista dagarna så de ska hålla sig bra tills vi kommer hem. Flätorna förstörs ganska så lätt av cyklop och havsbad. Tjejerna blev såå nöjda över sina flätor. Vilgot var avundsjuk och fick en liten tofs han med. Man märker att tjejerna växer mellan gångerna man gör flätor. Nu har de blivit så stora så de kan sitta still själva i nästan 2 timmar. Lillfia fick faktiskt titta på ipaden idag när hon gjorde sina flätor.

Blev en god papayasallad och räkwonton till lunch för mig, mums!

I morgon är det dags för hemresa. Vi tar med oss åtta underbara veckor hem i bagaget och i hjärtat. Ska erkänna att det känns sådär att komma hem… Jag vet att det inte är synd om oss men kontrasterna är så stora ifrån att få vara tillsammans så mycket till att vardagen sätter igång med allt vad det innebär! Ångest deluxe!

 

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com