Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Frisören – check för hela familjen

den
3 juli, 2018

Idag har tjejerna och jag varit och klippt oss, killarna klippte sig igår. Vi tjejer var hos frisören som ligger alldeles intill vårt husområde, hur smidigt som helst. Tjejen som har frisören kan tillräckligt med engelska och är väldigt noggrann. Först en ordentlig hårtvätt, lite huvudmassage och sedan klippte hon och fönade och stajlade håret. Tjejerna tyckte det var roligt, de har varit hos frisören några gånger hemma men oftast klipper jag dem själv (ekonomisk som jag är haha).

Imorgon ska vi iväg på semester på semestern. Det ska bli riktigt kul! Vi ska åka till Koh Chang. Koh Chang även kallad elefantön ligger ca 17 mil söderut från oss och vi tror det tar ca 2,5 h timme att köra till färjeläget i Trat. I och med att vi har bil så kör vi själva men såklart kan man även boka taxi dit. Vi ska även ha med bilen på färjan över så det ska bli kul att kunna se sig om på ön.
Av några thaiare som vi känner har vi blivit rekommenderade att bo på Klong Prao Beach, det är den strand som är mysigast enligt dem. Vi har bokat rum på Centara Koh Chang Tropicana Resort där fick vi plats hela familjen i ett rum. Det är mysigt att kunna bo tillsammans, men inte det lättaste när man är fem i familjen. Plus att det blev ett bättre pris än att bo på något enklare hotell och ha två stycken rum.
Jag har varit på Koh Chang för sådär 12 år sedan, då bodde vi på White Sand Beach som är den ”största” och mest turistiska stranden. Det ska bli spännande att se hur ön utvecklats sedan dess.
Jag och den här lilla pinglan fick vänta tills det var vår tur. Vi höll på att somna båda två, att mitt på dagen gå in i en lugn och sval miljö och bara sitta stilla gjorde oss båda väldigt trötta zzz
TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com