den
24 december, 2017

Julafton, så himla mysigt! Vi har verkligen njutit av december och förberedelserna inför jul. Vi har gått lite väl all in som min bror sa, 5 granar, är ni helt galna? Det doftar så gott inne och mysigt med granar i nästan varje rum. De börjar dock barra lite och det är inte lika mysigt kan jag säga.

Vi firar jul nu i dagarna två och jag verkligen ser fram emot mysiga dagar tillsammans att bara umgås med nära och kära.

Jag kunde inte låta bli att gå in och blicka tillbaka på julafton förra året. Vi hade en sådan fantastisk dag tillsammans med vänner ombord på M/S Sunflower. Bilderna talar verkligen för sig själva.

Jag behöver väl knappast berätta att vi längtar som galningar till vi ska åka, nedräkning har inte riktigt börjat men om 11 dagar då säger vi Bye bye Sweden.

Hoppas ni alla njuter av en mysig julhelg, ta det lugnt och ta hand om varandra. Många julkramar ifrån mig!

 

Hela ligan ombord på M/S Sunflower julafton 2016 i Ban Phe – Thailand

Lillfia är lika hungrig som sin mamma, typ jämt. Här med lite 7-eleven medhavd korv

Kompismys

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com