Heldag på Novotel Rim Pae – Rayong

1

Om ni åker förbi Novotel någon gång när ni är i Ban Phe/Mae Prim området så vinka till denna söta vakt som sitter där i sin lilla kur eller som oftast står på gatan och hjälper gäster att passera.

Förra året så vinkade tjejerna till honom i princip varje dag. Om man åker ifrån Safir och ska till stranden så åker man förbi Novotel. Så det blir ju ganska många gånger vi åkte förbi där under våra veckor här. Tjejerna tyckte det var så kul och han tyckte det var så kul så det blev nästan som en liten grej av det, vi fick inte missa att vinka till vakten.

Idag hade jag helt glömt bort att han existerade tills vi svängde in på Novotels parkering i vår bil. Namen, det är ju han!! Vakten! När jag berättade för tjejerna så de att de kom ihåg honom, kan tänka mig att kanske Sigrid gjorde det men Saga svarar ju bara som syrran ovetandes om mycket 😉

Jag tycker det är så skönt att vara på Novotel för att de har så fina pooler som ligger precis vid stranden. Man kan njuta av havsutsikten och gå ner och doppa sig och tjejerna är överlyckliga över att få bada i poolerna så alla är nöjda.

Vi äter och dricker alltid i deras restaurang när vi är här, det är som en liten betalning över att vi får vara här och njuta. Vi frågade förra året om man kunde betala för att använda deras faciliteter och då var det ok om man åt i restaurangen. I dag gick vi bara in och kände oss som hemma =)

Passade på att ta en ceasarsallad idag, gott. De andra åt pasta carbonara och pizza. Lyxigt med riktiga glas med is och citronskiva till Colan, så får man ju betala för det också. En jätte härlig dag!!

Skulle gärna vilja bo här men vi får inte plats som familj i ett rum längre och då måste vi ha 2 rum och då kostar det dubbelt så mycket per vecka om inte mer för oss mot hur mycket vi betalar för huset. Så himla skönt med lite utrymme också när man är 5 i familjen.

 

IMG_2618

IMG_2876

IMG_2879

IMG_2884

IMG_6964

 

 

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.