Heldag på Novotel

1

Idag är det vår 10-åriga förlovningsdag, hipp hipp hurra för oss! 🙂 🙂 🙂

Jag kan ju bli så där att jag fastnar för saker att tänka på. Tänk om vi för 10 år sedan då vi satt där på Santorini och njöt av solnedgången som är en av de finaste i världen. Att vi 10 år sedan skulle vara i Thailand, gifta med 3 underbara ungar i familjen. Det är galet underbart, livet är en häftig resa!

Efter lagom mycket kaos hemma, känns som barnen inte gör annat än att bråka med varandra ibland så kom vi till slut iväg. Novotel var dagens strand/poolhäng. Novotel besöker vi nästan alltid en dag när vi är i krokarna. Barnen tycker det är kul att bada i andra pooler och så är det trevligt när resorten ligger precis vid havet. Det brukar alltid vara okej att använda deras faciliteter om man äter i någon av restaurangerna.

På vägen hem från Novotel så blev det kanelbulle och glass stopp på Poms Bakery som ligger precis vid Tdv 1 & 2.

 

Alltså dessa små myror, de är överallt i huset. Om man inte torkar upp när någon spillt på golvet, tömmer soporna typ hela tiden eller inte diskar allt på kvällen så är det en hel parad med myror på morgonen. Gahhh!

Middag i Skogen som vi kallar restaurangen, fast den har ett Steakhouse namn egentligen. God mat!

Två små söta privata servitriser fick vi på köpet. De hade full koll på drickan till familjen då de hade ett eget litet drinkbord. Senast vi var här i slutet av december med kompisar och åt så satt vi vid ett annat högre bord och då stod ett sådant drinkbord bredvid när vi kom. Vi bara perfekt, det är nog en barnstol och satte Vilgot i den, haha. I dag var vi rutinerade och visste vad restaurangen använde det till 🙂 Vilgot fick ju självklart sitta kvar på den förra gången, personalen bara skrattade och sa något på thai som vi inte fattade haha!

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.