Familjeliv Frilans Livet Reseplanering Vardagslyx

Helg med kalas, lugn, husvisning och resefix

den
16 september, 2018

Blir lite sammanfattning av livet och tankar i en salig blandning 🙂

Bild ovan: Chicken satay, en av mina favvorÀtter i Thailand. Jag gÄr pÄ kostprogram och trÀningsprogram nu, det kÀnns vÀldigt inspirerande och samtidigt en stor utmaning. Just nu nÀr det Àr söndagkvÀll skulle jag kunna Àta hur mÄnga satay med massa krÀmig jordnöts sÄs som helst och barnens alla lördagsgodis rester haha..

I dag var vi pÄ husvisning, jag kan inte bestÀmma mig om jag tycker om huset eller inte.. Vi har verkligen inte tÀnkt att flytta men ibland fÄr vi rycket och fÄr för oss att vi vill ha lite mer plats och mer trÀdgÄrd. Dock ingen kvÀllssol hÀr men gott om plats, massa plats. Jag ser mÄnga mysiga stora middagar och mer space till familjen. Om ni Àr nyfikna: SÀtravallen Gillestugan

I gĂ„r var vi pĂ„ 40-Ă„rsfest, galet nu börjar vĂ€nnerna fylla 40 Ă„r. Inte för att det Ă€r nĂ„gon Ă„lder men Ă€ndĂ„ lite milstolpe pĂ„ nĂ„got sĂ€tt, inte bara en vanlig födelsedag 🙂

Letandet pĂ„ den perfekta vinterresan Ă€r inte heller klart. Jag blir tokig pĂ„ mig sjĂ€lv hur man kan vara sĂ„ velig och kanske nĂ„got snĂ„l. Men det stör mig att det ska kosta ca 30 000 sek t/r Stockholm – Bangkok för 2 vuxna, 3 barn med vettigt flygbolag (om jag generaliserar). Om man dĂ€remot flyger Stockholm – Hong Kong t/r sĂ„ kostar det bara 22 000 sek. Vi har varit lite inne pĂ„ Hong Kong dĂ„ vi börjat spana pĂ„ Filippinerna och dĂ„ kĂ€nns det kul med ett stopp dĂ€r. Ja, den som lever fĂ„r se vart det bĂ€r. Stort lyxproblem jag vet, men jag Ă€r ju vĂ€ldigt noggrann med att anvĂ€nda varje krona pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt för att fĂ„ ut sĂ„ mycket som möjligt att av resan och fĂ„ sĂ„ mycket som möjligt för pengarna 🙂 🙂 🙂

Har Àven skaffat Coop Betalkort som jag verkligen kan tipsa om, inget valutapÄslag eller uttagsavgift utomlands, HallÄ varför har jag inte skaffat detta tidigare. Mer info:

Hoppas ni haft en skön helg!!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att förhindra skrÀppost. LÀs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och vĂ€lkommen till resebloggen Time2travel.se. HĂ€r hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet Ă€r resor och vĂ„ra 3 barn som nu Ă€r 3, 5 och 7 Ă„r gamla har hĂ€ngt med sedan de lĂ„g i magen. Det bjuds pĂ„ mycket praktiska tips att resa med barn, resmĂ„lstips, hotellpĂ€rlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration dĂ€r vi har vĂ„rt andra hem och tillbringar nĂ„gra mĂ„nader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga VĂ€rlden. Allt i en hĂ€rlig mix ifrĂ„n egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlĂ€gg om vardag, livet, familjen och trĂ€ning dyker ocksĂ„ upp ibland! time2travelse@gmail.com