den
3 mars, 2018

I går vid klockan 16 kom vi hem till vårt älskade hus! Jag har ju känt sådär över att åka hem som ni säkert förstått. Resan hem gick bra, 26 timmar dörr till dörr. Barnen är helt underbara att resa med, jag har aldrig sovit så mycket på en flygresa på flera år. Jippi!

När vi öppnade dörren och kom hem så kom en så underbar känsla. Vårt hus, familj och vänner, här har vi ju det allt bra. Min pappa hämtade oss på Arlanda, vilken lyx. Han har även varit husvakt så att komma hem till en skottad uppfart och till ett varmt hus gjorde att jag blev varm i hjärtat direkt. Vi fick även besök av familjen på eftermiddagen, mysigt. Nästan hela familjen somnade kl.20, skönt. Jag var riktigt sliten, har börjat bli så åksjuk på sista tiden och det var lite turbulent på första flyget före landningen och det satt kvar i kroppen hela dagen. I kombination med lite sömn och dålig mat en hel dag så kände jag mig nästan sjuk.. Idag kändes det lite bättre så det var bara att hugga in på den underbara tvätthögen!

 

Godis hängande i en välkomna hem påse på dörren, vilka vänner vi har!

Taco till middag, alla åt och gick och la sig! Lyxigast var ändå att dricka iskallt vatten direkt från kranen!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com