den
15 maj, 2018

Japp, väskan är uppackad och vi är hemma igen. Så underbart att komma hem till familjen! Jag har verkligen längtar efter barnen hemma även att jag såklart vet att de har haft det super med min man/deras pappa och knappt frågat efter oss så har jag längtat!

En lyxig semester med fokus på ett barn har varit så härligt! Jag tror Sigrid och jag har njutit lika mycket även om hon kanske inte tänker på det på samma sätt som jag, förståligt. Skönt för henne att slippa tänka så mycket som jag, tänker jag!

Efter mycket kramar, pussar och skratt så tar det inte många minuter förrän någon börjar retas eller slåss och syskonkärleken är i gång, det är ju helt galet.

Vilket väder vi har här hemma, i söndags hängde hela familjen med kompisar vid badet, kändes som en riktig semesterdag. Såååå skönt! Kvällen avslutades med middag på balkongen och en hårklippning på lilleman (som ni kan se ovan) Tillbaka i familjevargdaslivet, start sträckan tillbaka är inte lång precis typ 2 minuter. Men vad jag älskar det! Har nästan känt mig lite rastlös när vi varit i väg. Jag är så van vid att fixa och styra och kompromissa med allas viljor hela tiden. Nu när vi är hemma igen behöver jag aldrig bli rastlös iallafall och tankad med lite ny energi!

Hoppas ni har en skön vecka och hinner njuta lite av värmen!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com