Hemresa

0

Då var dagen kommen då det var dags att åka hem… Vi fick en mysig sista dag med massa poolbus, god lunch på poolrestaurangen på Oriental Beach, sista packningen och lite nedpackning i huset. Vi har en låst garderob med mer ”privata” saker. Men den blir mer och mer full kan man minst sagt säga. Vi har ju inte varit världsbäst på att hyra ut huset och ju mer det blir som vårt ju mindre sugen blir man.

På kvällen blev det middag på Tdv 3, jag avnjöt en paneng curry med räkor, den är bara sååååååå god. Pappa ringlade jordgubbs sylt över sina pommes haha. Sigrid åt swedish pancake så syltflaskan var faktiskt väldigt lik ketchupen. Senare på kvällen fixade barnen snacks och dricka på terassen. Pappa bad om ett litet glas med bara lite dricka i, han blev serverad ett ölglas med sin whiskey i av barnen haha. Han tycker nog det blev lugnt och skönt när vi åkte hem 😉

Bild ovan:

Bye bye Thailand Dream Village! Vi ses snart igen (vet inte när men jag vet att vi ses och det gör det alltid lättare att åka hem till Sverige)

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.