Familjeresor Flyga med små barn Grekland Kos Restips för barnfamiljer

Kos – ett riktigt trevligt familjeresmål

den
11 augusti, 2018

Blev så himla sugen på att tipsa om Kos som vi besökte för några år sedan. Grekiska Kos är en riktigt trevlig ö och passar perfekt som familjeresmål.

Många familjer som åker iväg en vecka på sol och bad och allinklusive vill ju mest av allt bara ha det bra, och det här var exakt en sådan resa!

Vi bodde i Kardamena på Blue Star Mikri Poli Kos, ett allinklusivehotell av bra standard. Semestern bestod av bad, bus, sol, god mat och massa tid tillsammans som familj. In till byn Kardamena var det gångavstånd, i byn fanns lite butiker att strosa i och restauranger.

Vi hyrde även bil en dag och tog oss runt på ön, besökte Kos stad och Zia, en mysig bergsby.

Som ni vet har resa alltid varit en självklarhet för vår familj och barnen har hela tiden hängt med 🙂 Det här var första resan som vi var 5 i familjen. Min man och jag, en 2-månaders, en 2,5-åring och en 4-åring. Så här i efterhand när jag tittar på bilderna så tänker jag till och med själv, hur lyckades vi? Haha!

Det roliga är att vi bokade resan ca 23 timmar före avresa och flög i från Köpenhamn som ligger 45 mil ifrån oss. Flyget gick tidigt på morgonen så vi bokade även in oss på Scandic i Malmö för några timmars sömn innan det var dags att bege sig till flyget. Ja, ibland undrar jag 🙂 Inte konstigt att jag tycker barnen börjar bli redo för en jordenrunt resa snart *asgarv* Det är ju jag och min mans stora dröm, vi får se när den går i uppfyllelse! Inga planer alls, bara drömmar…

 

Lilleman och jag i Kos stad

Äldsta tjejan 4 år, äldst 4 år, ja, det är lite galet!

Två tröttisar sista dagen, i väntan på sent kvällsflyg

 

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com