Familj Familjeliv Vardagslyx

Livrädd och aspepp

den
11 mars, 2018

Vet ni vad jag har hittat på?

Första dagen på jobbet efter 8 veckor i Thailand gick jag direkt in på chefens kontor och sa upp mig! Det är ganska så galet då jag verkligen trivs jättebra på mitt jobb och mina kollegor är fantastiska. Jag har helt ärligt saknat dem lite när vi var borta. Vissa stunder hade jag hoppats att jag kunde skylla på något som har med mitt arbete att göra. Det hade varit enklare då, men det finns inget.

Mitt hjärta och min själ har skrikit på mig bra länge nu. Framförallt sänk kraven på dig själv, du måste dra ner på tempot och finna lite ro i livet!! Jag är hela tiden steget före och har alltid varit. Är tacksam för den styrkan jag har men ibland blir det för mycket. Det var inte förrän jag var i Thailand som jag hade tid att på riktigt lyssna på mitt hjärta och fundera på vad jag egentligen vill göra. Och svaret har jag egentligen vetat länge men inte riktigt våga lyssna på tidigare..

Att våga leva min dröm!

Min dröm är att arbeta med resor, det är det som mitt hjärta brinner för. Lika mycket som det brinner för tid för familjen och några månader i Thailand varje år.

Så nu ska jag utveckla time2travel.se,  det är en sak som är säker!!! Inspirationen kommer flöda! Det är en dröm för mig att få inspirera till resor och upplevelser! Sedan kan det bli alltifrån samarbeten med företag/flygbolag/turistbyråer/reseföretag, extrajobb inom resebranschen, deltidsjobb på distans, skriva content, agera expert inom resa med barn, föreläsningar, arbeta på event till att bli fosterhemsfamilj.

Heja mig känner jag, min resa inför 2018 har precis börjat och jag är så galet nyfiken på vad som kommer att hända detta år! Tack alla ni som tror på mig! Ni andra som inte gör det är jag galet ödmjuk emot och ni gör mitt driv ännu starkare så tack.

Har ni gjort något läskigt och galet som ni vill dela med er av??? Jag är såååå nyfiken!

Psst om du är en fena eller känner någon som  är duktig på: varumärkesstrategi i sociala medier, skriva mediakit, pitchmail, seo, instagram stories, adSense, google analytics, periscope, annonsmärkning, skriva content mm. Hojta gärna till!

 

Thailand februari 2018

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com