den
4 november, 2017

Innan vi åkte iväg så gjorde jag bara en snabb research av vad man kan göra på Malta med barn. I och med att vi bokat allinklusive hotell med massa faciliteter och restauranger så var ju planerna inför denna resa: chill. I dag blev jag påmind om vad som är bäst med semester: Att man inte behöver passa tider och kan vara spontan, jag älskar det!

Det jag fastnade för och var typ det enda som jag ville göra när vi är här var: Söndagsmarknad och ett besök i Marsaxlokk. Och då hittade jag även ett ställe som heter Playmobil Malta. Playmobil Funpark Malta är ett lekland inne och ute med mycket Playmobil leksaker. Det här stället tror jag att mina kids kommer att älska. Entrékostnad under 20 kr pp, prisvärt. Jag som hatar dyra entréer när man är på semester. Jag tänkte att marknad och Playmobil Malta är en perfekt kombo för en familjeutflykt. Från Melliha där vi bor är det ca. 3 mil till Marsaxlokk och därifrån mindre än en mil till Playmobil Funpark Malta.

Nu har vi haft två helt ok varma dagar och att bara chilla på hotellet har varit hur skönt som helst, så ingen marknad för oss imorgon. Vi har inte ens tagit tag i att hyra bil, vi får se när det blir av. Beror nog en hel del på vädret.

Hitta det här inlägget på Liniz Travel, ska bli jättekul att bli lite inspirerad 🙂 Lina skriver massa om att resa med barn, så om ni är intresserade av andra resmål kika gärna in på hennes blogg.

 

http://liniztravel.com/2017/05/12/16-familjevanliga-tips-for-dig-som-ska-resa-till-malta-med-barne/

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com