Familjeresor Malta Restips för barnfamiljer

Malta – nu är vi här!

den
3 november, 2017

Flighten till Malta gick superbra 🙂 Planet gick inte förrän kl.18.15 från Nyköping och från oss tar det typ 1,5 timme att köra. Så i onsdagskväll var vi i princip färdigpackade så vi kunde jobba/dagis/fritids till lunch på torsdagen. Perfekt planering tyckte jag 🙂 Det gjorde också att när vi bokade så passade vi på att stanna 9 nätter, flyget var billigare ut på torsdagen och så blev det 6 semesterdagar på 9 nätter, det är helt ok! Man vill ju maxa så mycket det går!

Planet var nästan en timme försenat från Skavsta men med världens medvind så landade vi bara en kvart efter ordinarie ankomst tid. Att flyga med Ryanair är verkligen ingen höjdare, kabinpersonalen var runt 20 år och man är ju ruskigt glad över att det inte händer något ombord för hur skulle de hantera det. Men ibland får smidighet (nära till flygplats) och pris vinna, man får och vet man betalar för. Ryanair är förmånliga när det gäller bagage och barnfamiljer. Alla får ha med sig 10 kg handbagage var + barn/babyutrustning så vi checkade även in 3 bilbarnstolar (barnen får sitta på kudde alla 3 nu på semestern, inte helt 100 bra jag vet, men bättre än ingen alls) och en resevagn. Vi behövde även betala för ett incheckat bagage på 20 kg, men för barn är det halva kostnaden med incheckat bagage så inte farligt dyrt.

Nu är vi iallafall framme och har börjat njuta av semestern!

Barnpoolen var en höjdare tyckte Vilgot som kastade alla badflytsaker som man fick låna i poolen

Kvällen avslutades med minidisco till alla de smås förtjusning

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG
2 Kommentarer
 1. Svara

  FREEDOMtravel

  4 november, 2017

  Ha det härligt! Malta är fint!!!

  • Svara

   Lindha Älenmark

   5 november, 2017

   Tack! Och tack för allt jag kunnat läsa om Malta på Freedomtravel 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com