Marriott Resort & Spa

0

Bilder ifrån vår fantastiska dag i dag på Mariott Resort & Spa! Hotellet ligger ca 10 minuter moppefärd från oss. Vi vet egentligen inte om man får åka dit som icke gäst och bada i deras härliga pooler men vi brukar alltid göra det någon gång när vi är här och hittills har det gått bra. Vi brukar äta och dricka lite som tack för badet! 🙂 På många hotell här i Rayong får man bada i deras pool om man är gäst i deras restaurang, det är ett schysst upplägg.

Imorgon ska vi åka på semester i semestern. Vi ska bort till Mae Phim som ligger ca 2 mil härifrån. Där har vi bokat familjerum i 3 nätter på Grand Blue Resort & Beach Club. Där bodde vi 2 nätter mellan husbyten i vintras. Trevligt hotell med god frukost och stor pool som barnen verkligen tycker är rolig. Vi hoppas på att det fina vädret håller i sig. Så varmt och skönt, över all förväntan. Känns som man behöver en pool i närheten de här varma dagarna för barnens skulle. Tyckte vi fick till ett bra pris också på booking.com. Vi får betala 650 sek per natt för ett familjerum, 5 pers inkl. frukost. Det är det värt tycker jag! 🙂 Då är det två sovrum med dörr i, helt perfekt.

 

Inte så trångt precis, inte oss emot 🙂

Läcker infinity barnpool

Lyxig eftermiddags siesta. Vi glömde vagnen hemma så efter en stund somnade lilleman på solstolen. Sedan hade vi fullt upp att följa skuggan bakom palmen och flytta runt stolen hela tiden. Dock vår gedigna insats så var stackars liten helt röd på halva delen av kroppen nu ikväll. Åh man mår så dålig som mamma när de små bränner sig. Han var insmord med spf 50 och låg där ca 1,5 h timme i skuggan som jag tyckte. Snacka om att solen är stark! (har även fått myrbett på axeln 🙁 )

 

Så här glada var tjejerna när de kom från Mini Cluben. De fick gå in där och leka så de hade ritat och fått tofsar i håret och massa godis så de var mer än lyckliga 🙂

Take-awaymat från Wangborn 

Familjen hade lite olika matönskningar ikväll, alltifrån vårrullar, ris med sweet and sour sås, kyckling med jordnötssås, pad thai och pizza 🙂 Vi äter ur kartongerna för att att slippa disk 🙂

Lite efterrätt

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.