Familjeresor Restips

Min drömresa i livet

den
22 december, 2017

Många frågar mig vilken som är min drömresa eller drömresmål! Så idag bjuder jag på drömresmål och min drömresa 🙂

Jag har galet många drömresmål, några som ligger högt upp på listan är:

Bali – Ubud, yoga i massor, dricka nyttiga smoothies och vila blicken på teplantagen

Gili öarna, Indonesien, slappa dagar på stranden, kombination med Bali om tiden finns

Kryssa i Karibien med kidsen

Maldiverna – bo i en watervilla ute i havet (är lite för ekonomisk för det, så om jag någon gång kommer till Maldiverna så kommer jag säkert bo i en beachbungalow standard haha)

Springa marathon på typ Kinesiska Muren (ingen dröm än så länge, ligger ju ganska mycket träningstid för att få till denna dröm)

Safari i Kenya eller Tanzania

Listan kan bli lång känner jag, pausar här.

Drömresa

Min drömresa är att resa jorden runt. Jag tror jag har haft den drömmen hela livet. Efter jag slutade gymnasiet så åkte vi till Norge och jobbade för att tjäna ihop pengar till drömresan. Vi hamnade i Thailand 2 månader, hade det helt underbart. Men mycket av världen finns kvar att upplevas. För några år sedan pratade Martin och jag om att vi bara måste resa jorden runt någon gång. Det är en dröm som jag är övertygad om att jag kommer att genomföra!

Inte bocka av land efter land utan att på en och samma resa verkligen ta sig runt jorden. Ok om 20 år kanske det är rimligt blev svaret från oss båda. Sedan har denna tanke inte riktigt lämnat mig..

Förra året så gav sig familjen Thunberg ut på sin längsta resa: Jorden Runt

http://www.attresamedbarn.se/category/jorden-runt/

Ni förstår vem som följde dem va? Jag! Blir så himla inspirerad av andra familjer som prioriterar livet! Det är det det handlar om att resa som familj, tiden tillsammans där det finns tid att upptäcka och uppleva tillsammans. Det är livet för mig 🙂

Visst är drömmar till för att uppfyllas, den devisen lever iallafall jag efter!

Jättenyfiken, har du någon drömresa du vill dela med dig?

Big Buddha på Phuket

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com