Familj Familjeliv Vardag

När man blir snuvad på en hel vecka

den
19 oktober, 2018

Alltså förra veckan, helt galet. Jag blev sjuk som en tok, har aldrig varit så svag och sjuk i hela mitt vuxna liv. Förutom när jag hade varit i Egypten en vecka och kom hem med magsmärtor deluxe och låg hemma kvidande i en vecka!!! Men då visste jag ju vad det berodde på..

Det började med trötthet i kroppen, ont mellan skulderbladen och magont/illamående deluxe. På onsdagen eskalerade det och min man fick skjutsa mig till vårdcentralen. De trodde jag ev hade magsår eller var gravid. Tack för tipset men kände mig inte så hjälpt. Framåt fredagen kunde jag börja äta igen och i måndags blev jag människa igen och kunde återvända till jobbet. Fy alltså, tyckte riktigt synd om mig själv haha. En kollega på jobbet konstaterade att det var gallan och det lät precis som mina symptom, jaja. Kom inte tillbaka tack, nu har jag varit sjuk för hela nästa år med.

Hoppas ni håller er friska i höst! 🙂

Jag älskar den här platsen, tänk vilka bröllopsfester man skulle kunna anordna i ladan 🙂

 

Söndagspromenad med familjen, letade efter svamp, plockade mest vackra löv

 

Älskade unge

 

Att fånga en 3-åring på bild är inte det lättaste

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG
Tid konsumtion och livet

17 november, 2018

Vardagen springer iväg

15 november, 2018

Omgiven av idioter

5 oktober, 2018

Ett år äldre

3 oktober, 2018

Pepp onsdag

26 september, 2018

Helg med kalas, lugn, husvisning och resefix

16 september, 2018

Visit i huvudstaden

13 september, 2018

Hemma helg

2 september, 2018

Välkommen vardag!

9 augusti, 2018

4 Kommentarer
 1. Svara

  Malin Lundsten

  19 oktober, 2018

  Ååh fy vad hemskt! Men man uppskattar nog att vara frisk så mycket mer efter sjukdom.

  • Svara

   Lindha Älenmark

   19 oktober, 2018

   Jo verkligen så är det ju. Sa typ veckan innan, oj vad länge alla barn varit friska snart blir det nog dags för vab. Men tji fick jag 😉

 2. Svara

  Ann-Louise

  23 oktober, 2018

  Usch så trist att vara så sjuk 🙁 Skönt att du mår bättre nu!

  • Svara

   Lindha Älenmark

   24 oktober, 2018

   Tack! Ja, det är verkligen ingen höjdare! Hoppas allt är bra med dig 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com