Familjeresor Grekland Rhodos

Rhodos sista dagarna

den
14 maj, 2018

Sista dagen på Rhodos bestod mest av bad och filmning. Vi var ju så glada att vi äntligen hittat rätt sladd till vår gopro videokamera så att vi äntligen kunde filma. I och med att jag tagit med fel sladd hemifrån, det brukar liksom inte vara mitt packningsansvar 😉 Tack Vodafone i Rhodos stad!! Så det blev mycket vattenrutschkaneåkning för att filma de olika rutschkanorna, Sigrid tycker det är hur kul som helst.

Jag som är lite oteknisk av mig hoppas verkligen att jag ska lära mig att kunna klippa ihop en film så att jag kan visa dem för er. Har en hel del filmer ifrån Thailand med som bara ligger på datorn och såsar. Vore ju så roligt att få till dem!

Karta på hotellområdet, området var ganska så stort så det blev lite promenerande som bara vara skönt. Det som var mysigt med hotellet var att det är lägre byggnader som varvas med flera poolområden, gräsplättar och stensatta gångar. Allt hände runt 26, 27 kan man säga. Där ligger restaurangen och huvudpoolen. Vi bodde i hus nr.15. Jag kan riktigt inte säga vart som är bäst att bo, allt har sin charm. Om man vill ha nära till allt och lite mer liv och rörelse utanför lägenheten eller om man vill bi lite off och kunna sitta på terassen på kvällen utan att behöva höra musiken från kvällsshowen.

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com