den
3 mars, 2018

Torsdagen bjöd på sol och bad på Be Happy beach hak. Barnen var överlyckliga som fick avsluta resan med att åka bananbåt en sista gång. När vi packade ihop huset på eftermiddagen så var de andra på massage. På kvällen blev det middag på Wangborn innan det var dags att bege sig till flygplatsen. Klockan 20 blev vi upphämtade av taxin. Tack Thailand för denna gång! Vi bär med oss massa fina minnen hem och vet att vi ses igen. Vi får se när det blir!

Det är alltid sorgligt när en resa är slut men denna gång är nog den värsta helt mentalt för mig. Jag ser inte fram emot vardag, väcka barnen på morgonen, tider att passa och allt därtill. Framförallt blir kontrasterna så stora när man under en så lång tid umgåtts så mycket tillsammans som familj och kommer hem och det känns som man inte får träffa barnen alls… Vi hoppas det går bra! Heja oss och vardagen!!

 

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com