Familj Familjeliv Vardagslyx

Sommar Sverige

den
21 juli, 2018

Vilka dagar! Det är verkligen helt galet vilket väder vi har, vilken sommar. Vi chillar med vänner och familj, badar, bara är, rör lite på oss, äter gott och har inga tider att passa. Hallå kan man ha det bättre? Nae knappast.

Men sedan tänker man på de som lider av värmen. Framförallt alla bönder som sliter ihjäl sig för att kunna förse sina djur med vatten och grönt i värmen. Och deras oro inför hösten och vinter då skörden inte blivit som förväntat och höballarna inte är i närheten av vad som kommer behövas.

Och så dessa bränder i Sverige, det är läskigt och vad maktlös man är.

Jag hoppas iallafall att ni njuter av sommaren, vare sig ni har semester eller har börjat jobba. Det blir ju semestermood så här på sommaren i vilket fall som helst. Ha det gott kära vänner!

 

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG
2 Kommentarer
 1. Svara

  FREEDOMtravel

  22 juli, 2018

  Visst har sommaren i Sverige både varit fantastisk och läskig! Lite regn som avbrott skulle ju inte skada … Hälsningar från söderöver i Europa där vi haft både svalare och mer regnigt 😉

  • Svara

   Lindha Älenmark

   23 juli, 2018

   Ja, verkligen! Åh vad härligt, såg när ni var högt upp bland bergstopparna häromdagen. Hoppas ni får en fortsatt bra resa!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com