Storhandlat och poolchill

0

Idag hoppade vi hela familjen in i bilen efter frukost för att åka till Rayong med förhoppning om att hitta lite på inköpslistan. Som rullgardiner, nya kuddar, nytt soffbord, ny tv-bänk, badtofflor, solbrillor, frukosthandling och andra nödvändigheter.

Nu har vi verkligen betat av varandra butik med möbler i Rayong. Inte bara idag, vi gjorde några i vintras med. Och vi kan nu sammanfatta att vi i fortsättning bara ska åka till Index Living Mallja allt är inte billigt där. Känns mer som kvalité plus att man hittar i princip allt man är ute efter och bäst av allt det är ac där.

Idag var vi på Concept Furniture, jättestor möbelaffär i Rayong med massa möbler. En del schyssta grejor och en del skräp. Vi hittade ingenting nada. Vi kom därifrån med 3 supersvettiga barn och 2 lika svettiga föräldrar, puh.. Sedan blev det Big C där vi handlade mat mm, Big C är en trevlig mataffär tycker jag. Som Ica Maxi ungefär, massa annat förutom mat. Som badtofflor och solbrillor tex. Jag köpte även ett nytt block som ska bli mitt thaiblock, nu finns det ingen återvändo. I så många år som jag velat lära mig thai. Nu ska jag börja med att skriva ner något nytt ord eller någon fras varje dag så jag iallafall lär mig något. Om det blir en longstay i vinter då bara ska jag läsa thai på riktigt.

 

I kväll blev det middag på Tequila Sunrise i Mae Phim. Mysigt att äta vid stranden. Idag var det dock halv storm när vi kom dit. Och så alla dessa maneter som flutit upp på stranden, jag tycker verkligen inte om dem

Bild ovan text hela familjen: Efter middagen så stötte vi på pannkakskillen så det var bara att stanna direkt. Barnen älskar pannkakor med choklad och det var faktiskt deras första för denna resa så de blev superglada 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.