Sunwing Bangtao – underbart hotell

2

Då var det dags att flytta igen! Underbara Sunwing, vi är jättenöjda, tack!
När jag jobbade som säljare på Ving för sisådär 10 år sedan och aldrig trodde att jag skulle bli äldre än 20 år och egna barn fanns ju inte ens med i ens planeringen i livet. Då berättade mina kollegor för mig hur underbart Sunwing var, när barnen har det bra så har föräldrarna det bra. Nu förstår jag precis hur de menar 🙂 Och sälja resor till Sunwing har det aldrig varit några problem med och nu kommer ännu fler familjer bli rekommenderade Sunwing Bangtao.

Andra plats på ”bästa frukosten i Thailand” bjöd Sunwing Bangtao på, bäst är den på Indigo Pearl på Nai Yang- Phuket av alla hotell jag bott på i Thailand.

 

IMG_0800 (1024x682)

IMG_0798 (1024x682)

IMG_0797 (1024x682)

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.