den
23 maj, 2018

Check deluxe – Det blir Thailand i sommar. Efter lite velande hit och dit så har vi bestämt oss för att åka ner till vårt älskade hus i Ban Phe i sommar. I dag är det exakt en månad tills vi åker. Vi startar semestern med traditionsenligt midsommarfirande med familjen och vänner sedan drar vi iväg. Det ska bli såååå nice!

Thailand sommar nr.2

Förra sommaren var första gången på sommaren som vi reste till Thailand. Vi var riktigt nöjda! Vädret var över all förväntan och sen all god mat, härliga människor, massage och tid för familjen så kan det ju inte bli bättre. I sommar ska vi vara där i 3 veckor. Det blir att hänga mest i Ban Phe, vi har även tänkt att göra lite småutflykter med övernattningar. I dagsläget inte helt klart vart det blir men förmodligen Koh Chang och någon natt i Pattaya.

Hyrbil från Bangkok flygplats

För första gången ska vi hyra bil direkt ifrån flygplatsen och ha den under hela resan. Det blir mest prisvärt då behöver vi inte ha taxi till och från flygplatsen heller. Man blir ju lite mer fri med bil med att hitta på vad vi vill så det ska bli kul! Barnen är dock inte så nöjda då de älskar att åka moppe så vi får se om vi kanske hyr moppe några dagar för att alla ska blir nöjda. Det är faktiskt väldigt mysigt, det tycker jag med 😉 Bästa med bilen tycker barnen är att vi kan åka till apberget när vi vill!

 

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com