Familjeresor Malta

Bad & Bil på Malta

den
7 november, 2017

Skönt väder idag med, heja oss!

Framåt eftermiddagen igår blev den lille grabben äntligen sig själv igen, febern var som bortblåst och busigheten hittat tillbaka. Skönt!

Badligan (grymt nöjd över att jag fick vara fotograf 🙂 )

Kostcirkel deluxe, huvudsaken att alla blir mätta och är glada!

Familjeutflykt med bilen vi hyrt i 3 dagar. Japp rastlösheten började komma igår kväll så vi bestämde oss att vi skulle hyra bil i 3 dagar. Det gick alldeles utmärkt att göra från hotellet, vi hyrde genom Drifter som har en egen disk på hotellet. För vår lilla Focus fick vi betala ca 1100 sek för 3 dagar, inkl. leverans till hotellet och självriskeliminering (alltså ingen kostnad om något händer med bilen, det har vi alltid jag blir lätt nervös annars haha). Kikade innan vi åkte hemifrån vad det skulle kosta att hyra 9 dygn med upphämtning och avlämning vid flygplatsen och det kostade runt 1500 sek för liknande bil. Hyrbilspriser skiljer ju en hel del när det är högsäsong eller ej. Hotellet erbjöd fri transfer för alla gäster som stannade mer än 5 nätter tur och retur till flygplatsen, så vi är ändå nöjda med att bara ha bil i några dagar.

Vår lilla pärla

Eftermiddagens utflykt gick till The Point, Maltas största shoppingcentrum som ligger i St. Julians. Det var 20 km dit från hotellet och tog ca 50 minuter att köra, jo det är sant. Vägarna känns ok men ändå ganska små och när vi kom in i stan så trodde vi aldrig att vi skulle komma fram. Köpcentrumet var lite av en besvikelse, inte vidare roliga butiker enligt min smak. Däremot så ligger det en hel del trevliga butiker utmed strandpromenaden precis nedanför The Point i St. Julians. Slingriga smala gator i St.Julians.. Och där tog det stopp..

Och där tog det stopp igen.. Och vi det här laget så hade barnligan i baksätet tröttnat minst sagt..

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com