Familj Familjeliv Vardagslyx

Underbara sommarväder

den
31 maj, 2018

Vilket sommarväder vi har, det är helt fantastiskt!

Jag njuter verkligen ute i största möjliga mån och verkligen älskar de kvällar då vi packar med oss mat ner till badet där vi bor efter en dag på jobbet/förskolan. Bara bada och chilla tillsammans hela kvällen, antingen själva eller med några vänner som kör samma upplägg. Livet på en pinne verkligen!

Något som jag tycker är intressant är att den första och andra veckan av den underbara värmen så kändes det som hela Sverige hade ett leende på läpparna och njöt av det härliga vädret. Nu har det nästan varit fint lite väl länge så nu börjar många bli oroliga för om det här är sommaren. Vad händer sen när semestern kommer? Kommer våren från maj som aldrig hann att vara vår. Det slog ju liksom om från vinter till sommar nästa direkt, iallafall där jag bor. Syrenen har nästan blommat över och prästkragarna i landet till midsommar blommar för fullt.

Hur tänker ni? Njuter ni fullt ut? Eller ligger det en liten tanke och skaver att nu får det faktiskt räcka med sol, vi vill ju faktiskt ha lite kvar till semestern i sommar? Kommentera gärna det skulle vara så kul att höra hur ni tänker!

Ta hand om er och hoppas ni får njuta av solen och värmen på bästa sätt!!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com