Familj Familjeliv Vardagslyx

Hornåbergs Camping

den
25 juli, 2018

I måndags gjorde vi en utflykt till Hornåbergs camping i Horn. För er som inte vet var Horn ligger så ligger det ca 8 mil söder om Linköping och 3 mil norr om Vimmerby. På campingen fanns ett jättemysigt bad där man badade i Stångån, sandstrand  och brygga med 2 hopptorn 1- och 2-meter höga. Tyvärr ingen bild, ibland är det körigt som småbarnsförälder, att vara nära vatten och hinna fotografera haha. Det finns även kanoter att hyra.

Restaurangen på Hornåbergs camping är kända för sina räkmackor som fanns att köpa i olika storlekar, väldigt goda. På menyn fanns mat som passade alla stora som små, som hamburgare tallrik, pannkakor till viltfärsbiffar.

På campingen fanns även lekpark, tennis- och volleybollplan.

Campingen tycker jag är ett mysigt boende om man vill ha närhet till Astrid Lindgrens Värld och alla andra besöksmål runt Vimmerby som finns i Astrid Lindgrens anda.

Mer info: Hornåbergs Camping

Minigolfbana 12-hål, alldeles lagom när man spelar med små barn

Man kan ju spela på olika sätt, perfekt när man som småbarnsfamilj är själva på banorna 😉

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com