Familj Familjeliv Frilans Vardag

Välkommen vardag!

den
9 augusti, 2018

Vardagen är här igen och det känns helt ok! Jag är taggad att starta i gång med mitt även om jag ska erkänna att när det är 30 grader ute och stålande sol så krävs det en hel del disciplin att jobba med det man tänkt.

I helgen var vi på bröllop, ett par kompisar som gifte sig. Det var en riktigt härlig dag och ett fantastiskt fint brudpar. Brudgummen sjöng för bruden i kyrkan så det var inte ett öga torrt bland gästerna. Så fin dag!

I veckan fick jag reda på att jobbintervjun som jag var på mitt i semestern blev ett nej. Att jag var klockren för jobbet och passade perfekt men att organisationen inte fungerade om jag var i väg några månader på vintern och det har jag full förståelse för.

Jag vet mitt mål och jag vet att det är fullt möjligt! Att jobba som frilans/konsult genom mitt företag alt vara anställd och kunna kombinera det med jobb på distans viss period under året. Men när man tycker ett jobb verkar jätteroligt och man indirekt förstör för sig själv att man inte får jobbet då får även jag stanna upp. Fundera. Krävdes inte så lång stund för att veta att det var rätt beslut även för mig! Ett riktigt trevligt företag som jag nästan känner på mig att våra vägar kommer mötas på ett eller annat sätt i framtiden.

I går checkade min bror och hans familj in i vårt hus i Thailand, nu väntas 2 veckor semester för dem. Så härligt, det unnar jag dem verkligen även om vi gärna varit där också 😉 Får se om de kommer ihåg alla tips eller om jag kommer vara 24/7 reseledarjour några veckor framöver haha.

Hoppas ni med har det bra, kanske njuter av sista semestern eller försöker komma in i vardagen som jag!! Gav mig på mitt första ”riktiga” träningspass på ett bra tag, tabata, så det lär minst sagt kännas i kroppen i morgon!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com