den
5 juli, 2018

I går kom vi till Koh Chang. Resan gick bra men jag blir ju lätt åksjuk så mådde illa i princip hela resan hit typ 5 timmar och sedan släppte det inte av. Astrist dag helt ärligt. Det spöregnade på eftermiddagen när vi kom fram med så jag vill mest åka hem igen haha. Verkligen synd om mig.. I dag mådde jag mycket bättre när jag vaknade så då fick jag hopp om livet och Koh Chang igen 😉

Idag har vi verkligen haft en jättemysig dag på Koh Chang. Vi började med en god hotellfrukost innan vi tog bilen till Klong Plu Waterfalls. Smidgt med bil alltså, man behöver aldrig vänta på taxi eller ha någon som väntar på en, det är skönt.

Det var ca 600 meter att vandra upp till vattenfallet, vi var där runt kl.10 så det var inte alls så mycket folk. Barnen knatade på och hoppade mellan stenarna. Det är så kul med så mycket mer saker man kan göra med barnen nu ju äldre de blir.

Yeah! Vi kom hela vägen upp, var en ganska så enkel promenad. Lilleman ramlade ner från stigen typ 3 m ner mot vattenfallet/bäcken men helt utom fara men han fick ganska så mycket rivmärken på kroppen framförallt armarna. Tur i oturen att det var han om det hade varit någon av tjejerna hade vi glatt fått vända och köpa 100 paket plåster i stället.

Framme!

Vi hade läst innan att det var lite fiskar som simmade och nafsade lite i vattnet. LITE fiskar, det var mycket fiskar och de kom i flock så fort man satte i foten. Det tog sitt lilla tag innan vi väl vågade kasta oss i. Vi simmade fort och sparkade mycket så de inte skulle komma för nära haha. Vattnet var riktigt klart, svalt och skönt.

Modiga tjejer och 2 andra turister 

På vägen hem blev det pizza, riktigt gott

När man mått illa eller varit magsjuk när man är i Thailand så går det verkligen inte äta thaimat. Idag var en sådan dag, så denna pizza satt riktigt fint

Lite poolhäng på eftermiddagen

I kväll åkte vi in till White Sand Beach som är den största stranden på ön

Det blev en mysig middag på stranden innan jag och tjejerna gick på fotmassage, lyx. Kändes som en dag från förr i tiden när jag reste utan barn. Middagschill på stranden och sedan en massage. På vägen hem såg vi att man kunde köpa grillad majs vid vägkanten, det får det bli imorgon. Det är ju sååå yammie!

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG
2 Kommentarer
 1. Svara

  Stina

  8 juli, 2018

  Hej Lindha.
  Vad mysigt det ser ut. Trist att du blev åksjuk men tur att det blev bättre tills slut.

  //Stina

  • Svara

   Lindha Älenmark

   8 juli, 2018

   Hej Stina,
   vad kul att du tar dig tid att kommentera, det uppskattas alltid 🙂
   Det är kul att hitta på lika nya saker ibland, vattenfallsbesöket blev verkligen lyckat!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com