Vattenpark Ban Phe

1

Tamnapar är så nära en vattenpark man kan komma i Ban Phe. Barnen (3, 5, 7 år) tycker alltid det är roligt med ett besök hit. Vi brukar planera in och åka en måndag-torsdag då är det oftast inte så mycket folk. Om man vill ha det mer livat och hänga i vattenlandet med många andra väljer man att åka kring helgen, det är charmigt det men kan vara lite stimmigt för min smak.

Det kostar 200 bath (ca 55 sek) pp att gå in, för barn som är max 90 cm kostar det 100 bath (ca 27 sek). Vattenparken är öppen kl.9-20 varje dag. Det finns duschar, toaletter, värdeskåp (ta med eget eller köp för 30 sek). Man får inte förtära egen mat och dryck. Det finns vatten, dricka, öl, glass, snacks i anslutning till vattenlandet. Där ligger även en restaurang med thaimat, meny på engelska, humana priser.

I anslutningen till Tamnapar (vid parkeringen) så ligger en restaurang som heter Classic Forest, mysig restaurang med bra mat. Vi käkar middag där ibland. Det finns även rekommenderad massage där som jag tyvärr aldrig haft möjlighet att prova.

Obs de svarta svanarna som tidigare var en typ av turistattraktion lever ej längre! Info 180710

Mer info och bilder i tidigare besök längre ner:

Local badland som ändå känns som de fräschat upp lite sista halvåret

Tips! Rengöringen i poolen gör att fodret på badkläder blir grönt och även blonda hår!

Olika djup på poolerna som sitter ihop med varandra

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.