Ban Phe/Mae Phim Familjeresor Thailand

Vattenpark Ban Phe

den
10 juli, 2018

Tamnapar är så nära en vattenpark man kan komma i Ban Phe. Barnen (3, 5, 7 år) tycker alltid det är roligt med ett besök hit. Vi brukar planera in och åka en måndag-torsdag då är det oftast inte så mycket folk. Om man vill ha det mer livat och hänga i vattenlandet med många andra väljer man att åka kring helgen, det är charmigt det men kan vara lite stimmigt för min smak.

Det kostar 200 bath (ca 55 sek) pp att gå in, för barn som är max 90 cm kostar det 100 bath (ca 27 sek). Vattenparken är öppen kl.9-20 varje dag. Det finns duschar, toaletter, värdeskåp (ta med eget eller köp för 30 sek). Man får inte förtära egen mat och dryck. Det finns vatten, dricka, öl, glass, snacks i anslutning till vattenlandet. Där ligger även en restaurang med thaimat, meny på engelska, humana priser.

I anslutningen till Tamnapar (vid parkeringen) så ligger en restaurang som heter Classic Forest, mysig restaurang med bra mat. Vi käkar middag där ibland. Det finns även rekommenderad massage där som jag tyvärr aldrig haft möjlighet att prova.

Obs de svarta svanarna som tidigare var en typ av turistattraktion lever ej längre! Info 180710

Mer info och bilder i tidigare besök längre ner:

Local badland som ändå känns som de fräschat upp lite sista halvåret

Tips! Rengöringen i poolen gör att fodret på badkläder blir grönt och även blonda hår!

Olika djup på poolerna som sitter ihop med varandra

TAGGAR
RELATERADE INLÄGG

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Lindha Älenmark - Reseinspiratör
Linköping

Hej och välkommen till resebloggen Time2travel.se. Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra 3 barn som nu är 3, 5 och 7 år gamla har hängt med sedan de låg i magen. Det bjuds på mycket praktiska tips att resa med barn, resmålstips, hotellpärlor mm. Det blir mycket Thailandsinspiration där vi har vårt andra hem och tillbringar några månader varje vinter. Även en hel del resor i Europa och till övriga Världen. Allt i en härlig mix ifrån egenpaketerade resor med flyg, hotell och hyrbil till riktig charter med barnklubbar och allinklusive. Ett och annat inlägg om vardag, livet, familjen och träning dyker också upp ibland! time2travelse@gmail.com